Аналіз білка по Кьельдалю спалюванням зразків

Аналіз білка по Кьельдалю спалюванням зразків

Метод Кьельдаля є наразі найбільш поширеним методом для аналізу білка. Проте, на жаль, цей метод має деякі суттєві недоліки. Серед них можна відзначити низьку швидкість аналізу, можливість втрат під час процесу аналізу, потребу використання агресивних хімічних реагентів, таких як розчин лугу та концентрована сірчана кислота, а також великі розміри необхідного обладнання.

Для подолання або мінімізації цих недоліків використовують спеціалізоване автоматизоване обладнання, яке часто називають аналізаторами білка за методом Кьельдаля.

Спершу зразки піддають спалюванню. Для підготовки зразків можуть використовувати нагрівальні дігестори, такі як DK6 або DK20. В цьому процесі користувач встановлює часовий інтервал та температурний режим роботи приладу, які потім зберігаються в пам'яті приладу. Максимальна робоча температура досягає 450 °C, що значно скорочує час підготовки зразка.

Використання стандартних умов підготовки зразків сприяє підвищенню відтворюваності аналізу. За додатковим видаленням і нейтралізацією парів може бути встановлена ​​спеціальна система, відома як скрубер. Ця система відрізняється високою ефективністю та дозволяє використовувати прилад навіть без витяжної шафи.

Працюємо 24/7 у воєнний стан. Дзвоніть +380505956447 Безкоштовна консультація