Будівельне лабораторне обладнання

Будівельне лабораторне обладнання

Будівельна галузь стрімко розвивається та використовує новітні технології. Під час складного процесу будівництва залучається велика кількість фахівців, техніки, і використовується спеціальне будівельне лабораторне обладнання. Це обладнання можна класифікувати за функціональними характеристиками на п'ять груп. Спеціалісти від компанії Лабзона допоможуть підібрати відповідне обладнання для будівельної галузі.

Придбати обладнання для будівництва

Лабораторне обладнання для будівельних лабораторій може виконувати три основні функції:

  1. Випробувальну - для тестування зразків готової продукції, матеріалів та елементів згідно зі стандартами і нормативами.
  2. Перевірочну - для перевірки точності результатів вимірювань.
  3. Аналітичну - для визначення елементного складу представлених зразків з кількісним обсягом кожного елемента.

Перевірка матеріалів перед будівництвом будь-якого об'єкта є невід'ємною частиною роботи будівельних компаній. Вони закуповують будівельні матеріали у виробників, і щоб гарантувати якість та відповідність нормам, проводять лабораторні перевірки, використовуючи будівельне лабораторне обладнання.

Мірні циліндри, сосуди для відмулювання піску та форми для кубів - важливий складник цього обладнання для будівництва. Мірний циліндр використовується для визначення обсягу насипної ваги піску та фракцій щебеню. Є різні об'єми циліндрів у комплекті, наприклад, від 1 до 4 літрів. Форми для кубів використовуються для визначення фізико-хімічних характеристик бетону. 

Для отримання докладної інформації про обладнання для будівельної галузі, будь ласка, зв'яжіться з нами за контактами, що вказані на нашому сайті.

Працюємо 24/7 у воєнний стан. Дзвоніть +380505956447 Безкоштовна консультація