Дезінфекційні килимки стандартного типу від компанії Лабзона

Дезінфекційні килимки стандартного типу від компанії Лабзона

Дезінфекційні килимки стандартного типу є універсальними засобами для дезінфекції підошви взуття. Вони застосовуються у різних сферах, таких як медичні установи, школи, дитячі садки, підприємства харчової промисловості, птахофабрики та інші подібні місця. Дезкилимки-стандарт відповідають всім необхідним вимогам для забезпечення ефективної дезінфекції в будь-якій галузі діяльності і є оптимальним вибором для задоволення санітарно-епідеміологічних вимог.

Компанія Лабзона пропонує  дезінфекційні килимки, які були розроблені фахівцями з урахуванням сучасних стандартів дезінфекції. Всі матеріали, використовувані у виробництві, є відомих європейських виробників і мають відповідні сертифікати. Вони стійкі до більшості хімічних сполук, які використовуються в сучасних засобах для дезінфекції.

Відмінністю наших дезкилимків від інших, що представлені на ринку, є їхнє виготовлення за безшовною технологією за допомогою гарячого повітря на високотехнологічному обладнанні від швейцарської компанії Leister. Крім того, вони мають додатковий елемент конструкції, який дозволяє виймати всмоктуючий мат для його обслуговування або заміни під час експлуатації.

Дезкилимки-стандарт складаються з трьох шарів. У центрі розташований щільний всмоктуючий мат, який закритий міцною водонепроникною тканиною знизу і з боків. Верхній шар килима виконаний з міцної ПВХ сітки. Під час проходження через дезкилимок, деззасіб піднімається через сітку і змочує підошву взуття, після чого всмоктується назад. Використання всмоктуючого мата, захищеного вологонепроникною тканиною, допомагає уникнути втрати робочого розчину через випаровування і окислення, а рівномірний розподіл деззасобу всередині матеріалу забезпечує ефективну дезінфекцію взуття при натисканні на будь-яку ділянку килимка.

Товщина дезкилимка-стандарт становить 3 дюйми, і обсяг необхідного дезінфекційного розчину складає 12 літрів на 1 квадратний метр поверхні килимка.

Ми також пропонуємо можливість виготовлення дезкилимків під індивідуальний розмір і додаткове придбання змінного всмоктуючого мату.

Працюємо 24/7 у воєнний стан. Дзвоніть +380505956447 Безкоштовна консультація