Комплекти / набори лабораторних сит

Комплекти / набори лабораторних сит

Лабораторні сита є невід'ємною частиною лабораторних досліджень та використовуються в лабораторіях, науково-дослідницьких інститутах та у навчальних закладах. Кожна лабораторія повинна мати в своєму арсеналі набір високоякісних лабораторних сит. Основна функція лабораторних сит - сортування матеріалів за їхніми розмірами за допомогою сит з відповідними комірками. Виробництво лабораторних сит відповідає державним стандартам і включає такі типи сит:

  1. Поліамідні сита (виготовляються відповідно до ГОСТ 4403-91) - використовуються в борошномельній та харчовій промисловості.
  2. Металоткані сита (виготовляються відповідно до ГОСТ 6613-86) і мають квадратні комірки.
  3. Лабораторні металево-пробивні сита.

Лабораторні сита дозволяють проводити просіювання різних сипких матеріалів, таких як зерно, борошно, пісок і земля. Наприклад, лабораторні сита для піску використовуються для визначення гранулометричного складу піску. Найпопулярнішим видом набору таких сит є комплект сит ксі.

Склад набору сит:

Для якісного сортування матеріалів на фракції потрібно використовувати набір лабораторних сит, який включає в себе самі сита, кришку та денце. Комплекти сит формуються відповідно до вимог і стандартів.

  1. Саме сито:Лабораторне сито має форму ємності з циліндричними стінками, призначене для просіювання.Просівний елемент - дно сита.Якісне сито завжди має належне маркування, тому при виборі сита важливо звертати увагу на цей аспект.
  2. Лабораторне сито має форму ємності з циліндричними стінками, призначене для просіювання.
  3. Просівний елемент - дно сита.
  4. Якісне сито завжди має належне маркування, тому при виборі сита важливо звертати увагу на цей аспект.
  5. Кришка сита:Кришка має обернену форму ємності з низькими стінками.Основними складовими кришки є диск і нижня обичайка.Вигин по краю обичайки полегшує встановлення кришки на сито.
  6. Кришка має обернену форму ємності з низькими стінками.
  7. Основними складовими кришки є диск і нижня обичайка.
  8. Вигин по краю обичайки полегшує встановлення кришки на сито.
  9. Денце або піддон:Денце має подібну форму до сита і включає верхню обичайку та дно.Гумоподібний матеріал на дні забезпечує стійкість та надійне кріплення.
  10. Денце має подібну форму до сита і включає верхню обичайку та дно.
  11. Гумоподібний матеріал на дні забезпечує стійкість та надійне кріплення.

Важливо враховувати, що аналіз може проводитися як з використанням окремого сита, так і з використанням комплекту сит. Кожне підприємство та галузь мають свої власні вимоги та стандарти. Якщо вам потрібні високоякісні лабораторні сита, звертайтеся до нашого відділу продажів.

Працюємо 24/7 у воєнний стан. Дзвоніть +380505956447 Безкоштовна консультація