Спрощення та Автоматизація: Роль Чекопечатаючих Ваг

Спрощення та Автоматизація: Роль Чекопечатаючих Ваг

Фасовочні ваги, які автоматично друкують чек, інакше називаються вагами з функцією друку чека. Вони необхідні у кожному супермаркеті. Цей вид ваг не лише вимірює товар, але й може створити етикетку, на якій буде вказано назву товару, його вагу, ціну за кілограм та загальну суму для вагового товару.

Застосування ваг із автоматичним друком чека помітно скорочує час обслуговування клієнта в торговому залі та спрощує підготовку вагового товару до продажу на складі. Оскільки супермаркети продають значну кількість вагових продуктів, загальна економія часу стає суттєвою.

Ваги з функцією друку чека поділяються на дві категорії: фасовочні ваги, які друкують етикетки, і ваги для самообслуговування.

Ваги першої категорії використовуються в різних умовах і, відповідно, мають численні варіації. Якщо ваги використовуватимуться в упаковочному цеху або на складі виробництва, їм не потрібно багато функцій, тому іх вартість залишається низькою. Щодо ваг для самообслуговування, вони можуть бути прилавковими та використовуватися в розділах торгових підприємств. У рибних відділах раціонально використовувати підвісні ваги для друку чека, оскільки ваговий та друкувальний механізми розташовані поза зоною підвіски, і немає ризику потрапляння рідини до електронної частини. А в овочевих і фруктових відділах часто використовують ваги для самообслуговування. Вони мають спеціальні великі кнопки, на які вводиться код товару та його зображення. Ці кнопки можна замінити сенсорним дисплеєм, на якому в режимі очікування можна відтворювати інформацію або рекламу.

Ваги з функцією друку етикеток можуть бути налаштовані за допомогою власної клавіатури або підключеного до них комп'ютера. Вони обладнані інтерфейсом, що дозволяє підключати їх до локальної мережі торгового підприємства, здійснювати оперативний контроль продажів і вести постійний облік.

Електронні ваги, які друкують етикетки, широко використовуються в універсальних магазинах і можуть працювати з великим асортиментом різноманітних товарів.

Придбати до цього товару гирі ви можете тут

https://labzona.com.ua/ua/g97203052-giri-etalonni-giri

Працюємо 24/7 у воєнний стан. Дзвоніть +380505956447 Безкоштовна консультація