Сушильні шафи для лабораторії

Сушильні шафи для лабораторії

Сушильна шафа - обладнання, призначене для видалення вологи зі зразків, висушування об'єктів. Часто ці пристрої використовуються для швидкої підготовки лабораторного посуду до роботи та стерилізації інструментів з вогнетривких матеріалів. Їх можна зустріти в стоматологічних кабінетах, хімічних, клінічних і бактеріологічних лабораторіях, а також в медичних установах для стерилізації. Майстри ручної роботи також часто використовують сушильні шафи при виготовленні керамічних виробів.

У компанії ТОВ «Лабзона» кожен клієнт може переглянути віртуальний каталог спеціалізованого обладнання і вибрати потрібний прилад для вирішення своїх завдань. Наші експерти готові надати повну інформацію про те, яка модель сушильної шафи найбільше відповідає вашим потребам у функціональності пристрою. Телефонуйте! Функціональні та надійні сушильні шафи: звертайтесь до ТОВ «Лабзона»!

Під час вибору лабораторної сушильної шафи, яка підходить саме для вас, варто враховувати наступні технічні параметри моделей:

  1. Об'єм робочої камери, залежно від кількості оброблюваних матеріалів та зразків.
  2. Максимальна температура нагріву, необхідна для ваших завдань.
  3. Стійкість до агресивних середовищ матеріалу, з якого виготовлена робоча камера.
  4. Вартість сушильних шаф, яка може варіюватися в залежності від типу терморегуляції (аналогового або мікропроцесорного управління з можливістю програмування роботи пристроїв).
  5. Наявність примусової конвекції, особливо у випадках, коли потрібна низькотемпературна сушка об'єктів.
  6. Напруга 220В або 380В, в залежності від потужності придбаного пристрою.

Будь-які питання щодо правильного вибору сушильної шафи готові вирішити експерти ТОВ «Лабзона»!

Працюємо 24/7 у воєнний стан. Дзвоніть +380505956447 Безкоштовна консультація