Виготовлення лабораторних меблів

Виготовлення лабораторних меблів

Одним з найбільш важливих факторів при обладнанні лабораторії є правильний підбір і розстановка меблів. Якісні меблі не тільки приносить естетичне задоволення, а й дозволяє зберегти здоров'я працівників лабораторії, зменшити їх стомлюваність протягом робочого дня і як наслідок збільшити продуктивність праці.

Лабторг пропонуємо модельний ряд, який повністю задовольняє потреби дослідних, виробничих, навчальних, спеціалізованих лабораторій, а також медичних установ.

Для захисту меблів від агресивних впливів реактивів і зовнішнього середовища використовується порошкова епоксидна або спеціальна хімічно стійка фарба. Для процесів, пов'язаних з роботами в умовах особливо агресивного середовища, Лабторг виготовляє спеціальну лабораторну меблі з нержавіючої сталі або використовує особливу хімічно стійке покриття для витяжних шаф та інших видів меблів.

Тумби лабораторні універсальний і зручний вид меблів, служить для зберігання реактивів, обладнання та документації. Тумби лабораторні бувають стаціонарні, мобільні і підвісні. Виготовляються з металу, з полімерним покриттям, ламінованої ДСП або фанери.

Витяжні шафи призначені для захисту персоналу від шкідливого впливу хімічних агресивних, летючих і токсичних речовин в лабораторних умовах. Кожна витяжна шафа Лабторг має в основі міцний металевий каркас, оснащений захисним екраном і вентиляційними панелями, що забезпечують ефективний повітрообмін. Залежно від цілей лабораторних досліджень, а також характеру і агресивності реагентів, з якими доведеться працювати, ми можемо запропонувати: кислотостійких, термостійкі шафи і витяжні шафи спеціального призначення.

Столи вагові вібростійкі призначені для установки і експлуатації чутливих аналітичних ваг, які дозволяють виміряти найменші значення мінімальної ваги. Стіл для ваг має зварений каркас з встановленої на демпфери гранітною плитою. Столи для аналітичних ваг діляться на: 1-каркасні і 2-каркасні.

У стандартній комплектації стіл для ваг має посилений металевий каркас, поліровану гранітну плиту і стільницю на вибір замовника. Столи-мийки можуть розміщуватися окремо або служити функціональним доповненням острівних столів. Складаються з раковини і стільниці, встановлені на металевому каркасі 25х25 мм з тумбою, раковини підключаються до системи подачі води і відведення рідин, вбудовуються в стільницю. Комплектуються спеціалізованими лабораторними змішувачами. Матеріали раковин і стільниць можуть комбінуватися в різних варіантах. Захисні екрани для раковин, змішувачі, а так само сушка для посуду доповнюють асортимент пропонованої продукції.

🚛 Доставка по Україні. 

📍 Працюємо 24/7 у воєнний стан. 

📲 Безкоштовна консультація за телефоном +380993476639