Вимірювач міцності та однорідності будівельних матеріалів і його функціонал

Вимірювач міцності та однорідності будівельних матеріалів і його функціонал

Вимірювач міцності та однорідності будівельних матеріалів ИПСМ-У+Т+Д призначено для виявлення дефектів і тріщин, контролю міцності бетону, вимірювання глибини тріщин, визначення густини і модуля пружності, а також оцінки ступеня зрілості бетону. Його функції включають візуалізацію сигналу (А-скан), можливість ручного вибору моменту спрацьовування вимірювача, підвищення точності вимірювання часових інтервалів і зв'язок з ПК. Прилад забезпечує обчислення міцності та модуля пружності, має пам'ять результатів, а також додаткову обробку результатів за допомогою спеціалізованої комп'ютерної програми. Датчик поверхневого прозвучування має базу 120 мм і підходить для прозвучування бетонних зразків-кубів.

Модифікації цього приладу включають ІПСМ-У, ІПСМ-У+Т і ІПСМ-У+Т+Д, які надають можливості контролю міцності, однорідності бетону, вимірювання глибини тріщин і функції дефектоскопа для будівельних матеріалів і конструкцій.

Комплектація вимірювача  ИПСМ-У+Т+Д містить електронний блок, датчик поверхневого прозвучування з комплектом кабелів, контрольний зразок, 2 акумулятори із зарядним пристроєм, паспорт, інструкцію користувача і пакувальну тару.

Крім того, доступні додаткові опції, як-от комплект перетворювачів для наскрізного прозвучування, конуси, хвилеводи, кабелі-подовжувачі та сумка для зручності зберігання і перенесення приладу.

Ми завжди на зв'язку з нашими клієнтами. Якщо у вас є будь-які запитання, потрібна консультація чи додаткова інформація, телефонуйте нам за номером +380993476639. Наші фахівці готові відповісти на всі ваші запитання.