Як вибрати медичний стерилізатор: паровий чи повітряний?

Як вибрати медичний стерилізатор: паровий чи повітряний?

Правильний вибір медичного стерилізатора – запорука дотримання стандартів стерильності у медичних закладах, лабораторіях чи салонах краси. Медичний стерилізатор, що використовує вплив розігрітого повітря або насиченої водяної пари на предмети, що обробляються, забезпечує високий ступінь стерильності хірургічних, перев'язувальних матеріалів, стоматологічних і лабораторних інструментів, а також посуду.

Для вибору відповідного стерилізатора для медичних інструментів та матеріалів зверніться до фахівців компанії "Лабзона". Ми пропонуємо широкий асортимент стерилізаційного обладнання, що дозволяє вибрати модель, що відповідає вашим завданням та вимогам.

У нашому інтернет-магазині ви можете вибрати повітряний стерилізатор з необхідним об'ємом камери, враховуючи кількість оброблюваного матеріалу. При покупці парового медичного стерилізатора зверніть увагу на сумісність з електричною мережею напругою 220 або 380 В залежно від потужності обладнання. Деякі моделі повітряних стерилізаторів оснащені системою конвекції повітря для рівномірної температури камери.

Визначте вид об'єктів, що обробляються, оскільки стерилізація повітрям підходить не для всіх матеріалів. Для текстилю, гуми або пластику бажаний повітряний стерилізатор, тоді як для металевих інструментів краще вибрати паровий.

Якщо у вас виникли питання щодо вибору, консультанти компанії "Лабзона" завжди готові допомогти. Не соромтеся звертатися!

Працюємо 24/7 у воєнний стан. Дзвоніть +380505956447 Безкоштовна консультація